MODERNE HOUTEN TRAPPEN

Dijkstra Trappen staat garant voor de meest unieke en duurzame houten trappen voor ieder huis, iedere omgeving en iedere inrichting. Exclusieve trappen waar u een goed gevoel van krijgt na elke trede.

Een trap moet thuis horen in het interieur, een trap die voelt alsof het er voor gemaakt is. Daarom ontwerpen en maken wij unieke trappen die niet alleen dat gevoel geven, maar er ook daadwerkelijk voor zijn gemaakt.

Met keuze uit een ruim assortiment uit duurzame houtsoorten en materialen kunnen wij al uw wensen verwezenlijken. Elk houtsoort is mogelijk. Denk aan het populaire eiken, bamboe en vuren maar ook grenen, essen, beuken, meranti, iroko, wengé en mahoni. Allemaal met het FSC-keurmerk.

Houten Trappen
Exclusieve houten trappen op maat
moderne particulieren trap

35 jaar gespecialiseerd

Al 35 jaar gespecialiseerd in het maken van houten trappen op maat. Meerdere generaties lang ligt onze focus op het realiseren van de modernste en tijdloze trappen met duurzame houtsoorten.

Duurzaam

Dijkstra werkt met de beste, duurzame houtsoorten en natuurlijk gecertificeerd: vuren, grenen, beuken, essen, iroko, meranti, mahoni, eiken, wengé of bamboe.

Familie bedrijf

Dijkstra Trappen is een kleinschalig ambachtelijk familie bedrijf met een persoonlijke service. Gespecialiseerd in exclusieve moderne maatwerk trappen voor ieder huis, pand of bedrijf.

Bij Dijkstra is elke maatwerk trap uniek.

TALLOZE OPTIES OP MAAT

EIKEN, BAMBOE & OVERIGE HOUTEN TRAPPEN

Om echt maatwerk te kunnen leveren hebben wij een ruim assortiment hoogwaardige en duurzame houtsoorten om uit te kiezen. Al onze trappen worden gemaakt met de hoogste en modernste kwaliteitsnormen.

Onze duurzame bamboe trappen zijn een echte eyecatcher en ook is de levensduur van een bamboe trap langer dan de andere houtsoorten.

De eiken trap is een van de meeste gekozen trappen. Door het unieke ontwerp van Dijkstra trappen zal deze eiken trap perfect bij uw interieur passen.

Naast onze bamboe, vuren en eiken trappen maken wij onze moderne maatwerk trappen met de houtsoorten grenen, essen, beuken, meranti, iroko, wengé en mahoni allemaal met het FSC-keurmerk.

TYPE TRAPPEN

Geen enkele ruimte is hetzelfde en zijn er verschillende typen trappen om aan iedere ruimte te voldoen. De veel gekozen open trap kan uw de locatie open breken en ruimtelijk aan laten voelen.

Zo kan de gesloten trap het tegenovergestelde voor elkaar krijgen. Mooie gesloten elegante trap om een ruimte op te vullen.

Of kiest u voor exclusieve moderne Z-trap? We hebben voor ieder ruimte de juiste oplossing.
Luie en steile trap, zolder trap, Z-trap, keepboomtrap of een bloktrap, voor ieder wat wils.

EXCLUSIEVE MAATWERK TRAPPEN

Dijkstra Trappen staat garant voor de meest unieke en duurzame trappen voor ieder huis, iedere omgeving en ieder inrichting. Exclusieve trappen waar u een goed gevoel van krijgt na elke trede.

Een trap moet thuis horen bij het interieur, een trap die voelt alsof het er voor gemaakt is. Daarom maken en ontwerpen wij unieke trappen die niet alleen dat gevoel geven, maar die er ook daadwerkelijk voor zijn gemaakt.

Met keuze uit een ruim assortiment uit duurzame materialen kunnen wij uw wensen verwezenlijken.

Alles is mogelijk
Laat ons u helpen de beste keuze te maken

Contact opnemen
  • dijkstra hoogwaardige duurzame houtsoorten 117
  • dijkstra exclusieve maatwerk trappen ontwerpen utrecht
  • bamboe trappen dijkstra
  • houten trappen dijkstra schoonhoven
trap eiken zwarte balustrade dijkstra

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?
LAAT ONS CONTACT MET JE OPNEMEN!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen in ontwerp, productie of advies van maatwerk trappen? Laat ons dan vrijblijvend contact met u opnemen. Dan drinken we er een goede kop koffie op en bespreken we alles tot in de details.

Bel mij terug
Mail ons