Dijkstra Trappen 2023 01
FAQ items aan het laden...

WELKOM BIJ DIJKSTRA TRAPPEN

Iedere trap is anders, en dat is wat ons vak uitdagend en mooi maakt. Ook na meer dan 35 jaar ervaring. Met de modernste technieken en natuurlijk het ouderwetse ambachtswerk ontwerpen, produceren en monteren wij alle trappen voor zakelijke klanten en particulieren.

Onze specialisatie: exclusieve trappen, bordessen, leuningen, balustrades en hekwerken.
Onze trappen: gefabriceerd van hoogwaardige en gecertificeerde houtsoorten.
Ons team (met hart voor hun vak): Nico Dijkstra & zoon & onze timmermannen en trappenstellers.
Ons uitgangspunt: uw wens vormgeven op het hoogste niveau.

Heb jij je altijd al willen wagen in de mooie wereld van houten trappen, ben jij enthousiast en klantvriendelijk? Dan zoeken wij jou!

Bekijk de vacature
bekijk ook onze projecten

EEN TRAP HOGER

Een trap is een echte blikvanger en sfeerbepalend. Moderne, klassieke, design of landelijke trappen: wij maken ze, en perfect passend in uw omgeving.

Dijkstra trappen

BALUSTRADES & LEUNINGEN

Niet alleen een trap, maar ook leuningen, balustrades en balusters (spijlen) dragen bij aan de uitstraling. Wij denken graag met u mee over de mooiste match. Bijna alle combinaties van regels, balusters, leuningen en houtsoorten zijn mogelijk. Niet alleen in hout, maar ook in staal en aluminium.

Dijkstra trappen

Bijna alle mogelijk combinaties van regels, balusters, leuningen en houtsoorten zijn mogelijk.

We spreken van gedraaide balusters, platte balusters, vierkante balusters, RvS balusters, etc.

Veel combinaties zijn mogelijk:

  • In alle stijlen, van rustiek tot modern en design.
  • Voor binnen- en buiten trappen.

  • Trap- en muurleuningen in dezelfde houtsoort.

  • Traptreden in verschillende houtsoorten.

  • Alle trappen en -leuningen maken we in onze werkplaats.
Dijkstra trappen
Benieuwd naar onze Voorbeelden/Projecten?

Een trap hoger?

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan (vrijblijvend) het contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op.

CONTACT

ONZE SERVICE

Of u nu een uitgewerkt plan heeft of liever eerst onze expertise wilt, u kunt verzekerd zijn van een vakwerk-trap. Ons traject is als volgt:

Dijkstra trappen
  • In een eerste gesprek bespreken we uw ideeën. Uw eigen ontwerp is natuurlijk ook welkom. Misschien heeft u dan al nagedacht over de vorm – bijvoorbeeld een steektrap, een trap met dubbelkwart of een open of gesloten exemplaar. We kijken ook naar de houtsoort(en), eventuele leuningen, balustrades of andere detaillering.
  • Met deze informatie maken we een vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord, dan komen we de trap bij u inmeten.
  • Vervolgens tekenen we deze uit met de computer, waarna hij wordt hij gemaakt in onze werkplaats. Dat doen we met de modernste machines en ons ambachtelijk vakmanschap.
  • Uw nieuwe trap wordt op locatie in vakkundig elkaar gezet, afgewerkt en geplaatst volgens gemaakte afspraken.
  • Natuurlijk vinden we het belangrijk dat u tevreden bent, dus na plaatsing nemen we graag nog even contact met u op.

Uw trap wordt vakkundig op locatie in elkaar gezet en afgewerkt afgesproken datum, afgestemd op eventuele andere werkzaamheden op het werkadres.

ONZE PROJECTEN

Er zijn verschillende modellen in trappen te leveren. Natuurlijk kunt u ook een eigen schets meenemen. Het ontwerp, het inmeten, de productie, de montage en eventuele verdere afwerking hoort voor Dijkstra Trappen allemaal bij het leveren van een trap. Er zijn verschillende modellen in trappen die wij leveren. Bekijk het ruime overzicht aan modellen die wij voor u beschikbaar hebben.

Een trap hoger?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vul dan (vrijblijvend) het contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op.

CONTACT

INSPIRATIE VOORBEELDEN

Onze trappen bestaan uit hoogwaardige, duurzame houtsoorten. Veel verkocht zijn die van het wat zachtere vurenhout. Alle andere gepresenteerde houtsoorten zijn van hardere kwaliteit, waarvan wengé en bamboe onze luxe-toppers zijn. Alle houtsoorten hebben een eigen uitstraling door hun nerf en kleur. Om deze te behouden, zijn ze voorzien van een slijtvaste laklaag. Het vurenhout is eventueel overschilderbaar. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden.

Kiest u voor een houten trap, dan kiest u voor een warme, natuurlijke uitstraling. Dijkstra Trappen maakt graag een exemplaar naar uw wensen, altijd duurzaam en volgens de normen van het Bouwbesluit.

Onze trappen worden gemaakt van vuren, grenen, beuken, essen, iroko, meranti, mahoni, eiken, wengé of bamboe, vanzelfsprekend met FSC-keurmerk.

Europees Eiken

europees eiken traptrede Houtindrustrie Dijkstra

Bekijk de behandelingen die mogelijk zijn.

Dijkstra Trappen produceert volgens de hoogste en modernste kwaliteitsnormen.

Natuurlijk kunt u een eigen schets meenemen voor advies of uitwerking. Het ontwerp, inmeten, de productie, montage en eventuele verdere afwerking is voor Dijkstra Trappen inclusief bij aanschaf van een van onze toptrappen.

Onze trappen zijn in diverse houtsoorten te leveren. Dit zijn de meest gangbare houtsoorten. Op verzoek zijn ook nog andere houtsoorten te verkrijgen. U dient er echter wel rekening mee te houden dat de foto enigszins af kan wijken van de werkelijke kleur.